Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16

1911 (1. Auflage) Wissenschaftliches Kochen mit Methoden Craig Kochbuch Rezepte Vintage

22,91 €

This book appears to be a first edition. It contains chapters on bread, cereals, soups, garnishes, fish, oysters, beef, veal, lamb, sweetbreads, pork, poultry, fish, vegetables, entrées, nuts, eggs, pastry, pies, desserts, pudding, hot puddings, cold, desserts, frozen desserts, beverages, salads, gingerbread, cakes, invalid, cooking, food for children, fruits, household hints, French terms used in cooking, food combinations, index. As seen in the photos, the exterior covers are stained. Thanks for looking.

Jetzt bei Ebay: