A History of Food by Toussaint-Samat, Maguelonne
57,52 €
For instance, we learn that Aztecs enjoyed chocolate as a drink with chilli and honey; we discover the Iroquois origins of popcorn; we hear about the potential culinary and farming uses of lupin seeds.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781405181198
-
UPC:9781405181198
-
ISBN:9781405181198
-
Format:Hardback, 776 pages, 2nd, New and Expande Edition
-
Author:Toussaint-Samat, Maguelonne
-
Book Title:A History of Food by Toussaint-Samat, Maguelonne
-
Item Height:4.1 cm
-
Item Length:25.3 cm
-
Item Weight:1.33 kg
-
Item Width:18.2 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:John Wiley and Sons Ltd
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 1,72 EUR - Lieferung zwischen 21. February 2025 und 24. March 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, USA, Kanada, Deutschland, Frankreich, Neuseeland, Italien, Singapur, Irland, Belgien, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Israel , Türkei , Amerikanisch-Samoa , Französisch-Polynesien , Guam , Niue , Palau , Guyana , Indonesien , Malaysia , ... und weitere