Angi Schneider Pressure Canning for Beginners (Taschenbuch) (US IMPORT)
Ø 0.0
0 Bewertungen
26,35 €
Preserving guru Angi Schneider, author of The Ultimate Guide to Preserving Vegetables, shares her abundance of knowledge on pressure canning the safe and easy way. Enjoy the flavor of garden tomatoes all year with jars of Italian Style Tomatoes, Diced Tomatoes with Green Chilis, Marinara Sauce and more.
Jetzt bei Ebay:
-
Buchtitel:Pressure Canning for Beginners
-
EAN:9781645673408
-
ISBN:9781645673408
-
Verlag:Page Street Publishing Co.
-
Produktart:Taschenbuch
-
Erscheinungsdatum:05.10.2021
-
Höhe:228mm
-
Länge:179mm
-
Breite:15mm
-
Gewicht:542g
-
Autor:Angi Schneider
-
Sprache:Englisch
-
Subtitle:A Step-by-Step Guide to Preserving Tomatoes, Vegetables and Meat
-
Herstellungsland und -region:US
-
Genre:Food & Drink
-
Economy Shipping from outside:Sparversand aus dem Ausland kostenlos - Lieferung zwischen 31. January 2025 und 19. February 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Weltweit
-
Versand ausgeschlossen:Israel , Brunei Darussalam , Laos , Brasilien , Kanada , Mexiko , USA , Australien , Afghanistan , Bhutan , ... und weitere