Calculating and Problem Solving Through Culinary Experimentation by Herve
146,34 €
A unique mix of culinary arts and correct calculations, this book is useful to students as well as professors in chemistry, physics, biology, food science and technology. Indeed, they simply apply what they learned, before moving to more difficult math.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781032287140
-
UPC:9781032287140
-
ISBN:9781032287140
-
Format:Hardback, 319 pages
-
Author:Herve (INRAE/AgroParisTech) This vo Kientza
-
Item Height:1.9 cm
-
Item Length:25.4 cm
-
Item Weight:0.78 kg
-
Item Width:17.8 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:CRC Press
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 2,27 EUR - Lieferung zwischen 26. February 2025 und 27. March 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, USA, Kanada, Deutschland, Frankreich, Neuseeland, Italien, Singapur, Österreich, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Israel , Türkei , Anguilla , Antigua und Barbuda , Aruba , Bahamas , Puerto Rico , Russische Föderation , Albanien , Andorra , ... und weitere