Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14

Konserven: Prinzipien der thermischen Prozesskontrolle (1995, PB, 6. Auflage)

30,57 €

A very good condition softcover copy of 'Canned Foods: Principles of Thermal Process Control, Acidification and Container Closure Evaluation' published by The Food Processors Institute. This is the sixth edition from 1995. The outside of the book has light scuffs and scratches from storage, as well as some light bump wear along the edges. Inside all pages are crisp and clean, with no writing or markings, as well as no folds. A copy that looks to have had little to no use. Shipped via USPS Media Mail.

Jetzt bei Ebay: