Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12

Culinary reflections Chef Lemm of Le restaurant culinary techniques recipes book

Ø 0.0
0 Bewertungen
18,15 €

Culinary Reflections is a vintage cookbook authored by Klaus Lemm, the chef of Le Restaurant. This hardcover book features classic recipes, regional cooking, and culinary techniques for food enthusiasts. The book has a brown cover with a size of 180mm - 250mm and contains 210 pages. The book is illustrated by Gary Chowanetz and published by Nelson in 1986. The ISBN-13 is 9780170068062 and ISBN-10 is 0170068064. This original English book is perfect for those who love food writing, national cooking, and culinary arts. It weighs under 1 kilo and is ideal for leisure, hobbies & lifestyle.

Jetzt bei Ebay: