Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21
  • Bild 22
  • Bild 23

Das Beste von Bugialli von Giuliano Bugialli (1994, Hardcover Kochbuch)

Ø 0.0
0 Bewertungen
11,31 €

Indulge in the rich and authentic flavors of Italy with The Best of Bugialli by Giuliano Bugialli. This hardcover cookbook is a revised edition published by Stewart, Tabori & Chang in 1994. It features 128 pages of nonfiction narrative on Italian cuisine, regional and ethnic cooking, and food. The book measures 9 inches in length, 9 inches in height, and 0.5 inches in width, with a weight of 25.2 ounces. It comes with a dust jacket and is illustrated by John Dominis. The Best of Bugialli is intended for young adults and adults who love to cook or want to learn about Italian cuisine. Get your hands on this vintage cookbook and experience the exquisite taste of Italy in your own kitchen.

Jetzt bei Ebay: