Das Handbuch der Konserven: Ein saisonaler Leitfaden zum Selbermachen [Taschenbuch]
20,14 €
AUTHOR: Lindy Wildsmith is an experienced teacher. While running her own cookery school, The Chef's Room, she won the title of Best Cookery School in Wales in consecutive years. She is an award-winning author: her other titles include Cured, Artisan Drinks and Preserves.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9780719841637
-
UPC:9780719841637
-
ISBN:9780719841637
-
Format:Paperback, 160 pages
-
Author:Wildsmith, Lindy
-
Book Title:The Handbook of Preserves: A Seasonal Guide to Mak
-
Item Height:1 cm
-
Item Length:27.7 cm
-
Item Weight:0.59 kg
-
Item Width:21.1 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:Crowood Press (UK)
-
Expressversand:International Priority Shipping 10,29 EUR - Lieferung zwischen 07. February 2025 und 14. February 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Großbritannien, Österreich, Belgien, Bulgarien, Republik Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Schweden, Australien, USA, Bahrain, Kanada, Brasilien, Japan, Neuseeland, China, Hongkong, Norwegen, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Bangladesch, Belize, Bermuda, Bolivien, Barbados, Brunei Darussalam, Kaimaninseln, Dominica, Ecuador, Ägypten, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Französisch-Guayana, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Peru, Paraguay, Réunion, Turks- und Caicosinseln, Saudi-Arabien, Südafrika, Ukraine, Chile, Kolumbien, Costa Rica, Dominikanische Republik, Guatemala, Honduras, Jamaika, Kuwait, Panama, Philippinen, Katar, El Salvador, Trinidad und Tobago, , Vietnam
-
Versand ausgeschlossen:Isle of Man , Israel , Türkei , Vereinigte Arabische Emirate , Algerien , Angola , Kongo, Demokratische Republik , Kongo, Republik , Ghana , Nigeria , ... und weitere