Fermentation and Algal Biotechnologies for the Food, Beverage and Other
Ø 0.0
0 Bewertungen
50,88 €
Discusses current biotechnologies applicable in the food, beverage and bioproduct industries. Sylvia Uzochukwu, Ph.D., is a Professor of Food Science and Biotechnology, and Director, Biotechnology Centre, Federal University, Oye-Ekiti, Nigeria.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781032013763
-
UPC:9781032013763
-
ISBN:9781032013763
-
Format:Paperback, 284 pages
-
Author:Nwadiuto (Diuto) Esiobu (Edited by)
-
Item Height:1.5 cm
-
Item Length:23.4 cm
-
Item Weight:0.53 kg
-
Item Width:15.6 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:CRC Press
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 1,72 EUR - Lieferung zwischen 07. March 2025 und 07. April 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, USA, Kanada, Deutschland, Frankreich, Neuseeland, Italien, Singapur, Irland, Belgien, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Algerien , Angola , Kongo, Demokratische Republik , Kongo, Republik , Ghana , Nigeria , Togo , Guyana , Indonesien , Malaysia , ... und weitere