Folio Society Die Physiologie des Geschmacks von Jean Anthelme Brillat-Savarin 2008 1825
29,79 €
Such was Brillat-Savarin’s enthusiasm for life that his interests strayed far beyond the boundaries of the kitchen. This edition includes a new introduction by distinguished food critic Tom Jaine. The physiology of taste by Jean Brillat-Savarinpublished by The Folio Society.
Jetzt bei Ebay:
-
Non-Fiction Subject:taste
-
Year Printed:2008
-
Binding:Hardback
-
Author:Brillat-Savarin
-
Language:English
-
Publisher:Folio Society
-
Special Attributes:Dust Jacket, Limited Edition
-
Expressversand:International Priority Shipping 11,58 EUR - Lieferung zwischen 20. January 2025 und 24. January 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Großbritannien, Antigua und Barbuda, Österreich, Belgien, Bulgarien, Republik Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Griechenland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Schweden, Australien, USA, Bahrain, Kanada, Brasilien, Japan, Neuseeland, China, Israel, Hongkong, Norwegen, Indonesien, Malaysia, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Thailand, Bangladesch, Belize, Bermuda, Bolivien, Barbados, Brunei Darussalam, Kaimaninseln, Dominica, Ecuador, Ägypten, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Französisch-Guayana, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Peru, Paraguay, Réunion, Turks- und Caicosinseln, Aruba, Saudi-Arabien, Südafrika, Vereinigte Arabische Emirate, Ukraine, Chile, Bahamas, Kolumbien, Costa Rica, Dominikanische Republik, Guatemala, Honduras, Jamaika, Kuwait, Panama, Philippinen, Katar, El Salvador, Trinidad und Tobago, , Vietnam
-
Versand ausgeschlossen:Laos , Afghanistan , Kasachstan , Mongolei , Nepal , Tadschikistan , Aserbaidschan , Georgien , Russische Föderation , Turkmenistan , ... und weitere