Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21
  • Bild 22
  • Bild 23
  • Bild 24

Fondue Kochbuch Beth Merriman komplette Anleitung Käsesauce Dessert Party Vintage 1960

7,17 €

"The Fondue Cookbook" by Beth Merriman is a vintage nonfiction activity book published in 1969 by Grosset & Dunlap. It serves as a complete guide for adults on making cheese sauce and dessert fondue for parties. The book focuses on cooking, specifically the art of fondue, and was written in English in the 1960s in the United States. The book is in paperback format and is a valuable resource for those interested in hosting fondue parties. free shipping in the USA via USPS media mail. Inventory softcover cookbooks,

Jetzt bei Ebay: