Food and Material Culture: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and
45,73 €
The thirty-second Oxford Symposium on Food & Cookery discussed food and material culture from every possible angle, and from every possible geographical perspective. Scholars assembled from countries around the globe, hailing from the UK, USA, Turkey, Italy, France, Brazil, Japan, Israel, and Germany.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781909248403
-
UPC:9781909248403
-
ISBN:9781909248403
-
Format:Paperback, 368 pages
-
Author:Mark McWilliams (Edited by)
-
Book Title:Food and Material Culture: Proceedings of the Oxfo
-
Item Height:3.1 cm
-
Item Length:24.4 cm
-
Item Weight:0.74 kg
-
Item Width:17.3 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:Prospect Books
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 1,73 EUR - Lieferung zwischen 20. February 2025 und 21. March 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, Deutschland, Frankreich, Neuseeland, Italien, USA, Kanada, Irland, Belgien, Österreich, Polen, Portugal, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Israel , Türkei , Algerien , Angola , Kongo, Demokratische Republik , Kongo, Republik , Ghana , Nigeria , Togo , Amerikanisch-Samoa , ... und weitere