Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More:
Ø 0.0
0 Bewertungen
20,33 €
This book also explains why and how those contribute to healthy life and longevity. This book was updated in March 2022.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781983689833
-
UPC:9781983689833
-
ISBN:9781983689833
-
Format:Paperback, 112 pages
-
Recommended Age Range:12+ years
-
Author:Shoichiro Nakamura
-
Book Title:Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Mi
-
Item Height:0.6 cm
-
Item Length:22.9 cm
-
Item Weight:0.15 kg
-
Item Width:15.2 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:Createspace Independent Publishing Platform
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 1,72 EUR - Lieferung zwischen 25. February 2025 und 26. March 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, USA, Kanada, Neuseeland, Frankreich, Deutschland, Italien, Irland, Belgien, Österreich, Polen, Portugal, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Russische Föderation , Albanien , Andorra , Belarus , Griechenland , Spanien , Großbritannien , Afghanistan , Armenien , Indien , ... und weitere