How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond
Ø 0.0
0 Bewertungen
33,98 €
Together, this book covers everything from the basic ingredients and supplies to how to properly cut vegetables, source fish, make sushi rice, properly plate sushi, and more. They even have a special section on sake, beer, and cocktail pairings.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781510773509
-
UPC:9781510773509
-
ISBN:9781510773509
-
Format:Hardback, 256 pages
-
Author:Nakajima, Jun
-
Book Title:How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for
-
Item Height:3.6 cm
-
Item Length:22.4 cm
-
Item Weight:0.6 kg
-
Item Width:20.6 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:Skyhorse Publishing
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 2,25 EUR - Lieferung zwischen 12. February 2025 und 13. March 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, USA, Kanada, Deutschland, Frankreich, Neuseeland, Italien, Singapur, Österreich, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Indonesien , Malaysia , Thailand , Afghanistan , Armenien , Indien , Russische Föderation , Amerikanisch-Samoa , Französisch-Polynesien , Guam , ... und weitere