Joshua David Stein Mingoo Kang Nadia Cho Jang (Gebundene Ausgabe) (US IMPORT)
Ø 0.0
0 Bewertungen
39,81 €
Like butter in French cooking or olive oil in Italian, jangs are the soul of Korean cuisine. The foundation of the three main jangs- gochujang, doenjang, or ganjang-is simple. Few understand these ingredients better than chef Mingoo Kang, who has dedicated his Seoul restaurant to the exploration of jangs.
Jetzt bei Ebay:
-
Buchtitel:Jang
-
Subtitle:The Soul of Korean Cooking (More than 60 Recipes Featuring Gochuj
-
ISBN-10:1648291864
-
EAN:9781648291869
-
ISBN:9781648291869
-
Verlag:Artisan Books
-
Produktart:Gebundene Ausgabe
-
Erscheinungsdatum:28.03.2024
-
Sprache:Englisch
-
Herstellungsland und -region:US
-
Höhe:267mm
-
Länge:191mm
-
Autor:Nadia Cho
-
Genre:Food & Drink
-
Contributor:Eric Ripert (Foreword by)
-
Breite:20mm
-
Gewicht:900g
-
Economy Shipping from outside:Sparversand aus dem Ausland kostenlos - Lieferung zwischen 10. February 2025 und 27. February 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Weltweit
-
Versand ausgeschlossen:Israel , Kanada , Mexiko , USA , Russische Föderation , Frankreich , Großbritannien , Irland , Italien , Niederlande , ... und weitere