Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21

New York Times Kochbuch 1961 Craig Claiborne Vintage Rezepte Hardcover

18,47 €

This vintage hardcover cookbook is a must-have for any food enthusiast. Written by Craig Claiborne, the former chef and food columnist for The New York Times, this book contains a collection of historical recipes that are perfect for both young adults and adults alike. Published in 1961 by Harper & Row, this cookbook is a great addition to any kitchen and is sure to impress your guests with its unique and timeless recipes. Overall good vintage condition with some wear consistent with age and use. Some page discoloration. Please see pictures! So many cool vintage and mid century recipes.

Jetzt bei Ebay: