Richard J Coppe Gluten-Free Baking with The Culinary I (Taschenbuch) (US IMPORT)
22,55 €
Produktart: Taschenbuch. He shows you how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites Using a combination of Chef Coppedge’s flour blends, you will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not.
Jetzt bei Ebay:
-
Buchtitel:Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America
-
Subtitle:150 Flavorful Recipes from the World's Premier Culinary College
-
ISBN-10:1598696130
-
EAN:9781598696134
-
ISBN:9781598696134
-
Verlag:Adams Media Corporation
-
Produktart:Taschenbuch
-
Erscheinungsdatum:17.09.2008
-
Sprache:Englisch
-
Herstellungsland und -region:US
-
Höhe:235mm
-
Länge:178mm
-
Breite:18mm
-
Gewicht:533g
-
Autor:Richard J Coppedge
-
Genre:Food & Drink
-
Economy Shipping from outside:Sparversand aus dem Ausland kostenlos - Lieferung zwischen 30. December 2024 und 17. January 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Weltweit
-
Versand ausgeschlossen:Kanada , Mexiko , USA , Russische Föderation , Frankreich , Großbritannien , Irland , Italien , Niederlande , Schweiz , ... und weitere