Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21
  • Bild 22
  • Bild 23
  • Bild 24

Das afrikanische Kochbuch: Geschmäcker eines Kontinents von Jessica B. Harris (englisch) Taschenbuch

Ø 0.0
0 Bewertungen
20,33 €

Discover the rich and diverse flavors of Africa with "The Africa Cookbook: Tastes of a Continent" by Jessica B. Harris. This trade paperback book, published by Simon & Schuster in 2010, features 400 pages filled with delicious recipes and mouth-watering photographs. Explore the various regional and ethnic cuisines of Africa, from the spicy soups and stews of West Africa to the fermented foods and unique herbal blends of East Africa. With a focus on both history and culture, this book is a must-have for any food enthusiast or lover of African cuisine. Get your hands on "The Africa Cookbook" today and embark on a culinary journey through the continent.

Jetzt bei Ebay: