Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21
  • Bild 22
  • Bild 23
  • Bild 24

Die Kunst des Wildkochens von E. Clarke & Sil Strung Hardcover Kochbuch 1995

Ø 0.0
0 Bewertungen
15,40 €

The Art of Wild Game Cooking is a fantastic cookbook for those who enjoy cooking with different types of meat, including venison and seafood. This first edition cookbook features 128 pages of illustrated recipes that are perfect for young adults and adults who are interested in cooking. The book is written by Eileen Clarke and Sil Strung and published by Voyageur Press. The Fish and Game Kitchen series of cookbooks is a great resource for those interested in different types of meat. This particular book features recipes for seafood and wild game, making it perfect for those who enjoy cooking with different meat sources. The hardcover format and vintage publication year of 1995 make this cookbook a great addition to any collection.

Jetzt bei Ebay: