Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21
  • Bild 22
  • Bild 23
  • Bild 24

Die schöne Kunst des Garnierens von Radieschenrosen bis zu Wassermelonenwalen. 1978 GJC Pub

8,53 €

This well-illustrated first edition, written by Jerry Crowley in 1978, is a must-have for anyone who is passionate about cooking and wants to create visually appealing dishes. Explore the techniques of garnishing and learn how to turn simple ingredients into edible art.

Jetzt bei Ebay: