The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More:
40,98 €
Pizza and flatbread- Roman-Style Pan Pizza, Focaccia, Naan, Flour Tortillas, Pita. Essential freeform loaves- Simple Sourdough, Rosemary & Olive Oil, Extra-Sour Sourdough, Cranberry & Walnut, Demi Baguettes.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9780593138410
-
UPC:9780593138410
-
ISBN:9780593138410
-
Format:Hardback, 432 pages
-
Author:Leo, Maurizio
-
Book Title:The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdou
-
Item Height:3.6 cm
-
Item Length:27.2 cm
-
Item Weight:1.48 kg
-
Item Width:23.6 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:Clarkson Potter Publishers
-
Economy Shipping from outside:SpeedPAK Economy 1,71 EUR - Lieferung zwischen 26. February 2025 und 27. March 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Australien, USA, Kanada, Deutschland, Frankreich, Neuseeland, Italien, Singapur, Irland, Belgien, Niederlande, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Algerien , Angola , Kongo, Demokratische Republik , Kongo, Republik , Ghana , Nigeria , Togo , Afghanistan , Armenien , Indien , ... und weitere