Die Inhalte dieser Webseite enthalten Affiliate-Links, für die wir möglicherweise eine Vergütung erhalten.
  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5
  • Bild 6
  • Bild 7
  • Bild 8
  • Bild 9
  • Bild 10
  • Bild 11
  • Bild 12
  • Bild 13
  • Bild 14
  • Bild 15
  • Bild 16
  • Bild 17
  • Bild 18
  • Bild 19
  • Bild 20
  • Bild 21

Die Spaghetti Sauce Gourmet 160 Rezepte aus vier Saucenarten 2006 Kochbuch

10,30 €

The Spaghetti Sauce Gourmet is a cookbook written by David Joachim and published by Quayside in 2006. It contains 160 recipes for four different types of spaghetti sauce, with a focus on Italian cuisine. The book is intended for young adults and adults and is the first edition. It is a hardcover book with 260 pages and is illustrated. The book covers quick and easy cooking methods and is written in English.

Jetzt bei Ebay: